T-systems v Kosiach ma volne pozicie na linux/UNIX adminov
Skuseni admini vitani. Zaciatocnici tiez.
podmienka: vediet anglictinu (netreba nejak extra vediet - cca ako maturita)
Robite v linuxe a bavi vas to? Ak ano, tak potom z vas moze byt linuxovy admin.
v pripade zaujmu viac info na lacio@atlas.sk
Hod sem prosim info o podmienkach, nastupny plat netto a ak sa da, tak veci z realu, nie tie marketingove blaboly z profesie...;-).
Dakujem
zaciatocnik: tym myslim clovek zbehly v PC ale s linuxom sa nestretol alebo nevie robit. Je sanca ze vas zoberu a vyskolia.
pracovny cas: plny uvazok 8h + 30min obednajsia prestavka. Nie su sichty (nocne/denne). Sem tam mame ludi aj na polovicny uvazok - ale to by ste museli zaujat svojimi skills.
mzda: plne zavisi na dohode na vstupnom pohovore - kde overia vase schopnosti.
To znie zaujímavo. Ale, zmenila sa cenová politika aspoň o devalváciu od vzniku T-Systems?
Som skiler?
Keď dám nmap t-systems.sk, tak odpojíte internet. Mám net od T-comu asi nejaká ochrana.
Potom dokážem ešte sieťovým káblom uloviť antilopu, prosím dá sa bližšie opísať kto je skiller?
Jediný problém je v tom, že pri dohodení kamaráta za neho aj ručíš. Tým pádom jeho chyby zavážia aj na tvojom hodnotení.
Jediná výnimka môže byť keby to bol chalan z personálneho oddelenia, ale ten by sa takýmito vecami nezaoberal a neopisoval by pracovnú pozíciu ako ulieváreň. Možnoje to len nešťastník čo potrebuje k platu nejaké prémie za dodaných ľudí aby mu schválili hypotéku.
Takze mas realne sancu :) :) :)