firefox
Pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť.
-
-
Re: firefox 08.03.2011 | 13:35Milan Dvorský debian,mint kde,android Administrátorpravdepodobne ide o tzv fullscreen mode, ten sa vypina stlacenim klavesy f11Moja strana | Blog
-
Re: firefox 08.03.2011 | 13:52adykr Návštevníkf11 stlacilo okno do svojich medzi. to znamena ze sa zobrazili sys. listy. ovsem absencia tlacitok zostala. ked som sa pokusal zmensit okno, tak sa mi to podarilo podrzanim tlacitka v dolnom pravom rohu. co je vsak divne ze sa nezobrazili posuvniky ale cele okno sa so vsetkym aj s pismenkami zmensilo. a dalej okno je "pripevnene" k hornej liste. neda sa s nim manipulovat. nemozem ho presunut cez obrazovku.
-
Re: firefox 08.03.2011 | 13:55Milan Dvorský debian,mint kde,android Administrátornepadol nahodou window manager? cize manager dekoracii okien? ostatne apps maju tu listu hornu s tlacidlami? pomohol by screenshot.Moja strana | Blog
-
Re: firefox 08.03.2011 | 14:06adykr Návštevníkostatne okna mi funguju normalne. problem sa zda sa zatial vyriesil. neviem co sa stalo. proste som si prepol na vedlajsiu plochu. mam nastavene na otacanie kocky aj s trasucimi oknami. a ked som sa vratil, tak uz bolo okno firefoxu normalne. vdaka za ochotu.
-
Re: firefox 08.03.2011 | 14:35Milan Dvorský debian,mint kde,android Administrátorza maloMoja strana | Blog
-
-
-
-
-