session_start()
stretol sa niekto s niecim takymto?
Zavolate funkciu v PHP:
session_start();
A stranka loaduje a loaduje asi 5 minut. Nakoniec sa nacita, ale az po 5 minutach.
Ako sa to da fixnut?
Vdaka.
Pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť.
Server bezi uz 3 mesiace a funguje spravne po vsetkych strankach. Mimochodom po vykonani tohto kodu problem zmizol.
if (session_id() != '') {
session_write_close();
}
session_start();
session_regenerate_id();
Preco?
Skusal som to pustit z dvoch poskytovatelov O2 a UPC, oba sli tak isto pomaly. Bohuzial oba su v BA a server tiez v BA.
Cize niekde po ceste nebola skonvergovana siet. Ale nerozumiem ako to suvisi s session_start() ? Lebo ked som odkomentoval session_start() a pridal obycajne HTML zbehlo to rychlo.
PHP 5.2.6-1+lenny10 with Suhosin-Patch 0.9.6.2 (cli) (built: Mar 19 2011 02:57:53)
Copyright (c) 1997-2008 The PHP Group
Zend Engine v2.2.0, Copyright (c) 1998-2008 Zend Technologies
Je tam Debian, hned ako som sa dozvedel o probleme som upgradol na najnovsiu verziu a aj som rebootoval, kedze som uz fakt nevedel co s tym je. No problem sa mi ani tym nepodarilo vyriesit.
Objasni mi to prosim.
Inak, pokiaľ je ten server nakonfigurovaný tak, aby reverzný DNS záznam zisťoval IBA doménu, tak by bolo toto chovanie vysvetlené.
#
# HostnameLookups: Log the names of clients or just their IP addresses
# e.g., www.apache.org (on) or 204.62.129.132 (off).
# The default is off because it'd be overall better for the net if people
# had to knowingly turn this feature on, since enabling it means that
# each client request will result in AT LEAST one lookup request to the
# nameserver.
#
HostnameLookups Off
A prosim vysvetli, preco by to bolo toto chovanie vysvetlene?
Pripominas mi zahadneho muza
http://www.mojevideo.sk/video/8cc2/zahadny_muz_na_party.html
Nie si nahodou u mna v dome? :D
Inak, kto myslíš že rozumie Tebe? Napíšeš že máš problém, pričom namiesto detailov dáš link na nejaké divné video. A sťažuješ sa že niekomu nerozumieš.
Práve pozerám Requiem pro panenku. Nehral si v tom filme hlavnú úlohu?
Brú noc.
Pozri change log 5.3.0 a vyššie, tam sa riešilo session. Inak by som hľadal v php.ini, keď chceš hoď ho na pastebin, alebo niekde, pozriem sa naň.
Ako sa snažil naznačiť wlasaty, chcete riešenie ale ste skúpy na informácie. Ako máme teda vyriešiť váš problém?
Či aj keď ste chorý tak iba zavoláte doktorovi že vám je zle a doktore liečte ma!?