Need for speed world vo WINE
na stránke http://appdb.winehq.org/objectManager.php?sClass=version&iId=20659 píšu že im to ide..nejde...ide...nejde som z toho zmentený. Použitím toho návodu (dotnet20 a ie7) som dosiahol iba to že mi hra nazačiatku vypíše, že servery sú offline.
Ja som použitím winetricks doinštaloval zopár vecí(corefonts,d3dx9_26-43,mfc40,mfc42,mono26,vcrun2008,wininet),potom som hru nainštaloval, data súbory som skopíroval už z nainštalovanej hry,takže sa mi nesťahovali z internetu ale len overovali, hra sa spustila aj som ju hral,žiadne chyby grafiky, všetko šlapalo. Avšak na moje prekvapenie,druhý krát spustiť hru už nejde, v konzole sa žiadny chybový výpis, iba error okienko: "There has been an error starting the application. please contact Customer Support if the problem persists." Takže som zopakoval celý postup odznovu a zas to isté,prvý krát všetko šlape a potom už nejde nič.
Pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť.
Because of GameLauncher updater does not work,i copy this files from Windows machine.
GameLauncher runs only once and game re-installation does not help.I deleted wine prefix from home folder and reinstall mono26 and game again.