ako je to so "superuser" ? superuser
verím, že sa pýtam na správnom mieste, pretože bol veľmi dobre začatý http server, ale akosi neviem nájsť, kde pokračuje
Há, konečne aspoň jeden človek, čo prejavil záujem o projekt. Chodil by si tam, ak by som to dokončil? ( Portál je na polovicu dokončený )
Ak mi jeden človek povie, že tam bude chodiť, dokončím to. Aj kvôli jednému sa to oplatí.
Privítam akúkoľvek diskusiu na túto tému
Majte sa pekne
There is no flag large enough to cover the shame of killing innocent people
A to je ten blbý začarovaný kruh, ľudia nepíšu články pre web, kde chodí málo ľudí, veľa ľudí nechodí preto, že tam nie je čo čítať.. Alebo ďalší: málo ľudí -> málo článkov -> málo článkov -> málo ľudí a z toho vyvodené -> menej financií na platenie kvalitnejších a rozsiahlejších článkov.. Treba pokračovať?
Cca. raz za 2 tyzdne si do prehliadaca natukam superuser.sk. Robim to uz asi od septembra, no vidim len coming soon :). Mala to byt nahrada za linuxos ak sa nemylim. Ako je to s linuxos? Bude fungovat dalej? Podla toho treba asi konat. Moj nazor....
sudo apt-get remove windows
Re: otázka
10.02.2012 | 11:08
tomyNávštevník
Som ochotný aj prispieť článkami, i keď to vyžaduje čas
jedna podmienka, že si to niekto prečíta a "povie", aby som nejakú časť upravil, pretože je tam chyba, alebo je to málo zrozumiteľné, atď.
Ved prave, ze som sa z toho uz vyspal. Mladeznicke nadsenie a entuziazmus opadol a aj na zaklade reakcii okolia som svoj cas a usilie venoval inym smerom. A popravde sa cudujem, ze to tu vobec este zije.. Alebo hnije?
30.03.2012 | 00:30
WlaSaTyNávštevník
Dnes bol linuxfest. Nebol si a tak odpoveď nepoznáš.
30.03.2012 | 09:48
ViktorNávštevník
Tak prepac, ze som nedorazil, vo stvrtok, z KE do BA ... Odpust, ze az tak nadseny pre linux nie som, aby som si kvoli tomu bral v praci dva dni volna
30.03.2012 | 18:08
WlaSaTyNávštevník
Ako, mne si tam nechýbal. Prezentačné podklady by mali byť na nete, takže pohoda. Ja len že to že tu že sa že scvrkla diskusia na základné problémy typu:
Dohodil som si repozitáre a rozbilo mi to systém.
Neodpájam disky a divím sa že mi chýbajú dáta.
Chcem vyhackvať zariadenie ale neviem aký je rozdiel v inštrukčnej sade.
Nerozumiem po anglicky a vadí mi to.
Tak to ešte neznamená že to tu nežije. Ono, aj mimo internetu je ešte nejaký svet.
Ak mi jeden človek povie, že tam bude chodiť, dokončím to. Aj kvôli jednému sa to oplatí.
Privítam akúkoľvek diskusiu na túto tému
Majte sa pekne
jedna podmienka, že si to niekto prečíta a "povie", aby som nejakú časť upravil, pretože je tam chyba, alebo je to málo zrozumiteľné, atď.
Tak to ešte neznamená že to tu nežije. Ono, aj mimo internetu je ešte nejaký svet.