USB
takže mam USB kľuč na ktorom mi ukazuje že mam zaplnené viac ako je viem že mam vymazať film aj z koša ale čo ak na tomto USB kluči bol vymazani film na inom počitači ale ne dvokladne to znamena ze film nebol odstranení z koša ako sa dopracujem aby som mal cely voľný USB kľuč ?
za pomoc ďakujem :P
Pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť.
-
-
Re: USB 15.07.2012 | 22:18default Debian Používateľprecitaj si to cele po sebe a porozmyslaj ci sa ti da na to nejako odpovedat (hlavne by si nam mohol povedat aky mas operacny system - presne distrubuciu v pripade linux, a v pripade windowsu cislo verzie)R.K
-
Re: USB 15.07.2012 | 22:54Milan Dvorský debian,mint kde,android Administrátora hlavne kos nema nic s USB klucom. treba si otvorit prehliadanie obsahu USB kluca ... a tam mazat.Moja strana | Blog
-
Re: USB 16.07.2012 | 12:22default Debian Používateľak chces formatovat USB tak tu mas obrazkovy navod, ak nemas ubuntu tak prvy krok nahrad instalaciou tak ako sa to robi v tvojej distribucii, mas na vyber navod v plnej kvalite a v nizsej <br/> Tymto zmazes vsetok obsah disku hlavne pri kroku 4 vyber spravne zariadenie ktore chces formatovat, nieze mame zmazes vsetky fotky z kameri :DR.K
-
Re: USB 20.07.2012 | 22:42ulumulu Návštevníkubuntu 10.04 a proste chcem premazať cely USB kľuč i keď som všetko vymazal upne aj tak tam mam zabrate veľa miesta
-
Re: USB 20.07.2012 | 22:43default Debian Používateľtak si kukni moj navod a podla neho ten disk uplne premazes ako chcesR.K
-
Re: USB 20.07.2012 | 23:43milboy Ubuntu so znakom ElementaryOS Používateľasi som špatne pozeral, ale nie su tie návody rovnaké? V termináli nainštaluješ gparted, spustíš ho a formatuješ na FAT32.. niečo som prehliadol?skusam vsetko....už stovka distribúcií za tie roky a vedomosti žiadne.. Prečo linux?
-
Re: USB 20.07.2012 | 23:52default Debian Používateľvsak su rovnake, ved si to necital, jeden je v nizsej kvalite ako druhy, to je jediny rozdielR.K
-
-
-
Re: USB 23.07.2012 | 11:05qk Návštevníkmival jsem problemy s USB klicem, kdyz jsem ho pouzival v linuxu i v XP. Tusim, ze jsem v linuxu mazal, ale v XP se neuvolnovalo misto - pomohl pak scandisk
-
-
-