bluetooth neprijimanie suborov
Skusal som posielat subory z inych telefonov a vsetko fungovalo vpohode, no akonahle skusam posielat subor z Windows mobile 6.5 (viem tu by bol vecsinou problem) tak to uz nefunguje.... Iba vypise "Pripajanie" a akonahle naskoci "odosielanie" hned vyhodi chybu "neuspesne". Vsetko funguje vpohode na ubuntu 10.04, no na 12.04 to nefunguje vobec....
Skusal som uz nainstalovat aj blueman, no nepomohlo to. Sparovane zariadenia su, povolene prijimanie z bluetooth je, a je povolene z vsetkych zariadeni... Restart mobilu uz asi 20 krat...
Nenapada nikoho ziadna moznost co by to mohlo byt ?
Dakujem za odpoved.
Pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť.
Sranda je ze to v 10.04 slo vpohode a v 12.04 uz to nejde cakal som ze chyby skor opravia ako spravia... ale tak stane sa... Snad sa to neako bude dat opravit....
Iba bohvie kto vie, akú "skrytú" úlohu tam zohrá Windows ....
Mne sa stáva, že po pripojení sa a spárovaní (Mobilu)+(NB vo Windows 7) sa nepodarí pripojiť a spárovať mobil+NB v Linuxe.
Zober mobil, nerozbi ho, a VYMAŽ VŠETKO čo súvisí s pripojením do MS Windows NB, a nakonfiguruj nové BT-pripojenie v Linuxe Ubuntu.
;-)
S tym rozbitim mobilu to je dobry napad, len horsie bude ak to nieje vnom :D....
A toto je myslené potom ako ?? :
no akonahle skusam posielat subor z Windows mobile 6.5 (viem tu by bol vecsinou problem) tak to uz nefunguje.... I
;-)
Ale tak ano je jednoduchsie riesit problem vymenou telefonu ako riesenie problemu samotneho....
Neodpovedal si na toto: no akonahle skusam posielat subor z Windows mobile 6.5 (viem tu by bol vecsinou problem) tak to uz nefunguje....
takže ten dobrý Windows tam kdesi, na tej známej spojnici medzi stoličkou, klávesnicou a iné, asi predsa je, a o tom je moja odpoveď. Čo iné očakávaš, keď neuvádzaš ani presný typ toho (asi) Windows mobilu, a oháňaš sa pánom Stallmanom, Linuxom, aj keď predsa len je tu jedno pozitívum, nespomínaš ešte Apple.
:-D
;-)
Predýchaj to láskavo, a pozri sa na koniec tohoto threadu, moja odpoveď pre riešenie starého firmware na tvojom čarostroji.
Ak budeš mať aj iné problémy napr. s postupom, napíš a neboj sa spýtať.
;-)
Keby si aspoň povedal, ktorý model teflónu to je a aká revízia firmware, tak by aspoň google poradil. Ale takto? To môžeš skúsiť akurát tak novší firmware pre neznámy telefón.
Ja chapem se WinCE je onicom, len ja mam aktualne aj ubuntu 10.04 aj 12.04 a skusal som sa prepnut do 10.04 a v nej to funguje vpohode iba v 12.04 to nefunguje preto sa tak cudujem.... A novsi firmware nieje uz som skusal hladat je donho iba android on funguje pekne, len je to zatial iba Alfa a dost veci v nom nefunguje.... Googlit som skusal no snad by si mal viac stastia ako ja....
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1535862
Ak niečo nepôjde. ozvi sa a piš.
;-)
Ak máš takého kamaráta ako spomínaš, je dobré dať si tam určite posledné firmware pre ten Win-mobil.
;-)
Ja som iba poznamenal, že mám ale zlé skúsenosti s fungovaním BT, akonáhle sa tam objavuje Windows.
Zle si formuloval otázky, je potrebné vždy spolu s položením otázky na tomto Fóre, zadať aj presný typ HW/SW zariadenia/zariadení ktoré majú problém a predtým si pohľadať aj prípadné bugy v konkrétnej linuxovej distribúcii. TOTO ale väčšina z pýtajúcich sa nerobí a preto vznikajú rôzne <sexuálny_podpriestor> .
No ajtak dakujem za ochotu a za najdenie toho linku pre update firmware, len ja nerad robim update firmware v smartfonoch a hlavne ak je tam WinCE radsej to necham na niekoho kto s tym ma skusenosti a mi to aj ukaze ak by som potreboval.... No bugy som skusal hladat ale nic som nenasiel k konkretnemu HW teda im asi skusim napisat e-mail ci mi nevedia pomoct.
http://askubuntu.com/questions/148679/problem-with-bluetooth-ubuntu-12-04
čo ti vypíše ?
$ lsusb alebo
$ lsusb | grep -i blue
Toto je cely vypis ktory to hodlo....
no, ale to padanie som si všimol pred oficiálnym vypustením 12.4.