nejde mi prihlásiť na FB
Pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť.
-
-
Re: nejde mi prihlásiť na FB 13.08.2012 | 22:43default Debian Používateľa ako to suvisi s tymto portalom? fora maju rozne urcenie, a ja si myslim ze toto sem vobec nepatri, taketo veci tu nemaju co robit, pretoze niesu relevantne , a zbytocne medzi nimi musia uzivatelia filtrovat ak hladaju nieco preco je toto forum urcene, NIC V ZLOM ale mala by si s tymto ist niekam inamR.K
-
Re: nejde mi prihlásiť na FB 13.08.2012 | 22:52WlaSaTy NávštevníkKtorú časť výrazu Dočasne uzamknutý profil si nepochopila?
-
Re: nejde mi prihlásiť na FB 15.08.2012 | 23:32bedňa LegacyIce-antiX AdministrátorNemáš úctu k nežnému pohlaviu :)Táto správa neobsahuje vírus, pretože nepoužívam MS Windows. http://kernelultras.org
-
-
Re: nejde mi prihlásiť na FB 13.08.2012 | 23:24Milan Dvorský debian,mint kde,android Administrátoraspon sa naucis, ze nemas spamovat a floodovat ;-)Moja strana | Blog
-
Re: nejde mi prihlásiť na FB 14.08.2012 | 01:42Stanislav Hoferek Greenie 18.04 Používateľty chceš od nás, aby sme ti pomohli ďalej spamovať niečo? ak to niekto zadrhol, asi mal na to dobrý dôvod. riešenie je simple, čakať a nekoledovať si o niečo také nabudúce.tlačené knihy a e-knihy
-
Re: nejde mi prihlásiť na FB 14.08.2012 | 11:26WlaSaTy NávštevníkTrošku si dovolím poopraviť. Nie spamovať niečo ale obťažovať niekoho.
-
-
Re: nejde mi prihlásiť na FB 15.08.2012 | 12:50chatpall Používateľposli skriptNERUSTE TENTO UCET!!!
-