firefox vyhladavat v slovencine
Z nicoho nic, mi uvodna stranka google prestala davat moznosti vyhladavat stranky v slovencine. Neviete mi poradit, ako to dostat spat. Bolo to v lavo vedla vyhladanych stranok.
Dakujem
Pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť.
16.0.1+build1-0ubuntu0.11.04.1 (firefox)
Licencia
Open source
Aktualizácie
Canonical poskytuje kritické aktualizácie Firefox Web Browser do október 2012.
Tak si zruš prednastavený slovenský jazyk.
Až tie skripty Ti zobrazujú túto vetu:
Tip: Hľadať stránky iba v jazyku slovenčina . Svoj jazyk si môžete vybrať na stránke Nastavenia.
Tiež ma to rozčuluje, ale opačne. Keď hľadám niečo po anglicky a jadro výrazu je založené na slove s koreňom v latinčine, tak mi to podhadzuje slovenské texty ktoré s tým nesúvisia. A vypnúť sa to nedá.
PS: Vyhľadávanie v jazyku Slovenčina a vyhľadávanie na stránkach .sk sú dve rôzne veci. V prípade SK to nie je veľký rozdiel. Ale keď chcem nájsť niečo v technickej angličtine, tak to je labúžo. Asi ako malý bobrík s kopancom medzi nohy.
Vypnuty java skript? No dobre, ale ako ho zapnem a cez aky plugin?
Ak sa bojíš len o bookmarky, tak si ich daj zazálohovať cez bookmarks/show all bookomarks kde máš tlačítko import/backup.
Nepredpokladám, že si inštaloval vlastnú inštanciu firefoxu. Takže si odzálohuj záložky (bookmarky), premenuj si skrytý priečinok .mozilla na niečo iné a naštartuj firefox. Ak to pôjde tak ako malo, tak si jednoducho tie cenné záložky naimportuj naspäť.