Linuxos.sk vs jb ?
Citát:
Programy pre jbOS a jOS sú naďalej viazane, len na môj operačný systém. Tento krok je zavedený ako opatrenie proti nevďačným Linux užívateľom na Slovensku, poďakujte sa Linuxos.
Moja reakcia:
Ďakujem veľmi pekne, dneska mi aktualizácia znemožnila používať LHSc ( Linux Home Server Console ) od Bakoša. Kvôli vám nemám správu Linuxu v GUI, ale musím sa jeba* v cmd.
1) Vývojár programov a aplikácii pre jbOS a Windows, Linux a ReactOS
Ak správne rozumiem, jbOS nie je Linux? nie je to systém, čo používa niečo z Linuxu? Divné kúsok. Zaujímalo by ma, či robí AMD/ATI či Nvidia ovládače pre samotný jbOS a či tam pôjdu aj programy, ktoré nie sú primárne robené pre túto platformu. Firefox, Gimp, LibreOffice...
2) Programy pre jbOS a jOS sú naďalej viazane, len na môj operačný systém
Na portovanie na iné systémy, napríklad na Linux, je potrebný písomný súhlas?
3) Tento krok je zavedený ako opatrenie proti nevďačným Linux užívateľom na Slovensku, poďakujte sa Linuxos.
Preto, že si tu robia ľudia (áno, teraz vrátane mňa) srandu z príšerného marketingu JB (môj súkromný názor), majú mať používatelia problém? Tak to by som nechcel byť používateľom. Myslím, že bežný človek uvíta bezkonfliktný tým ľudí, ktorí sa o projekt naďalej starajú a rozširujú funkcie, nie ich na základe nedohody škrtajú či menia v neprospech zákazníkov.
4) Moje projekty: www.raspi.sk, www.jboslinux.org
Použitie pasívnych odkazov na internetovej stránke v podpise sa mi zdá veľmi zvláštne.
5) Odporucam nahodit staru verziu a nepouzivat aktualizacie.
Tak tento softvér chcem!!!
6) Od dneska všetky programy vyvíjané pre jbOS a jOS budú pod neslobodou licenciou.
Tak to bude mať linuxová komunita naozajstnú radosť. GNU/GPL a spol programy sa idú komplet vyhodiť a všetko sa ide napísať nanovo? A kde presnú licenciu nájdeme?
S pozdravom stastny jb kedze ma o 40€ viac na ucte.
Uhádni názov filmu.
Ako som už spomínal:
Čo ani 20 párov rúk na voz nenaloží, to jeden pár z voza zhodí.
Takže, KĽUD!