Linux párty v Prešove
Pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť.
-
-
Re: Linux párty v Prešove 18.04.2013 | 22:24Milan Dvorský debian,mint kde,android Administrátorvitam iniciativu, paralelne trebars aj v inych mestach a dat hangout popripade :)Moja strana | Blog
-
Re: Linux párty v Prešove 19.04.2013 | 01:35d_ NávštevníkKed nedopadnu ako nase slavne diskusie tu na linuxos.sk, tak som zvedavy, co to zac bude. ;)
-
Re: Linux párty v Prešove 19.04.2013 | 13:23Milan Dvorský debian,mint kde,android Administrátorok, dame aj nejaky datum? v bratislave to tiez mozme takto zorganizovat paralelne.Moja strana | Blog
-
Re: Linux párty v Prešove 20.04.2013 | 14:33Igor Vojtek Ubuntu PoužívateľNajprv by som potreboval dat dokopy zopar ludi v Presove aby sa sme si vyjasnili ake su realne moznosti, tak keby my sen napisali nejaky presovcania bolo by fajn. Dam oznam aj na presovsky informacny server kedze tu mam slusnu podporu zo strany linuxos ako tak citam. A co sa tyka nejakeho datumu bola by to pravidelna akcia- raz za mesiac stretnutie pokecanie/prednaska a keby bola stabilna ucast tak koncom roka nieco oficialnejsie.Ak niečo ukladáte do pamäte, pamätajte si kam!
-
Re: Linux párty v Prešove 20.04.2013 | 15:20bedňa LegacyIce-antiX AdministrátorTaký Jún by bol OK, dosť času niečo zorganizovať, teda pokúsil by som sa to zorganizovať v Las Bannasas nad Bebravou a bolo by to fakt super, také live vstupy zo zopár miest na Slovensku.Táto správa neobsahuje vírus, pretože nepoužívam MS Windows. http://kernelultras.org
-
Re: Linux párty v Prešove 26.04.2013 | 17:12Igor Vojtek Ubuntu PoužívateľTen jun by bol fajn pretoze co sa mna tyka v najlizsom obdobi budem viac mino PO respektive mimo vychodne Slovensko ako take. Tak potom daj vediet ked budem moct pomozem.Ak niečo ukladáte do pamäte, pamätajte si kam!
-
-
-
-