Ahoj potrebuje spustiť program z koncovkou .bat . Linux asi nepodporuje .bat ? tak poradte dajakú náhradu . Ten program na vykonateľný činnosť servera len takého slabého pre hru . Mam ubuntu 12.04
ako spustiť .bat
Pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť.
aký je to program? z akej hry? skús cez ./subor.bat. ak to súvisí s nejakou hrou pre windows, tak daj wine subor.bat
pozeral som totorial dajky .)ide to cez wine ale nie tak jednoducho . Je to server na tekkit .http://www.youtube.com/watch?v=LMuRKbozM2k dostal som sa až po 3 krok a ten tretí neviem čo mam urobiť.
Tekkit by mal byť písaný v jave, takže ten *.bat by mal iba spúšťať JVM (java.exe) s parametrom danej hry. To je škoda púšťať cez wine, to by sa malo dať spustiť aj napriamo. Bez wine.
bohužiaľ tam musím spustiť aj .bat lebo na normaliný minecraft to nepotrebujem mam urobeny server na normálny minecraft a ten beží v pohode
Takže celá tá hra beží ako bat. To znie ako dostatočný dôvod. Držím palce.
hra je v jave . Server v .bat lebo ten program na server je pre windows hra sa da hrať ale server neviem správne rozbehnut lebo nespustím program .bat takže sa .bat program nedá spustiť ?
Hmmm. Doteraz som bol v tom, že súbory bat sú iba dávky jednoduchých príkazov. Teda postipnosť programov, zopár podmienok a nejaký ten základný cyklus. Teraz som sa dozvedel že sa dá v bat vytvoriť špecializovaný interet server ktorý poskytuje viac funkcionality ako minecraft server.
Asi sa vo svete Windows niečo zmenilo. Ale, čo to má prosím Ťa s Linuxom spoločné?
Je to v Jave Tak nevidím problém, keď sa pozrieš do toho bat, je tam príkaz na spustenie java ...
Postni sem ten bat