8. - 9. marca 2014 sa v Bratislave na Fakulte matematiky fyziky a informatiky UK uskutoční OpenSource víkend - prednáškové podujatie venované otvorenému softvéru, hardvéru, dátam a štandardom.
Na tejto stránke sa objavujú zaujímavé príspevky - rád by som vyzval autorov, aby prišli a spravili prednášku. A ostatných radi uvidíme v obecenstve, prednášky budú stáť za to :)
Odkazy:
Njn plány som mal, ale keď som si spomenul, že zrovna vtedy má moja narodeniny, tak teraz mám iné plány :)
Že gratulujem. Aj k MDŽ.
Njn má to komplementárne spojené, ale aspoň mi to pripomenulo že musím už niečo pripraviť v predstihu a nie ako vždy na poslednú chvíľu :) Už od zajtra obvolám kámošov aby bola fajn estráda. Milujem ju a dlžím jej za veľa, ale to hádam každý chlap čo je tak trochu mimo normál.
+1 my mame 5rocnicu tento piatok ;) plan splneny na 200% t.j. dve deti, 4 stahovky, 5 takmer podanych ziadosti o rozvod ... :)
Aj Tvojej že gratulujem k MDŽ. Chalani predsa trošku zle naplánovali ten víkend. Termíny nepustia.
A viete koľko sme nad tým termínom špekulovali? Aby neboli v Bratislave prázdniny, aby neboli nejaké voľby a čo ja viem čo ešte.
Inak, spoločná návšteva zaujímavých prednášok o Linuxe - to je tiež dobrý darček k MDŽ. Nie? No, spýtam sa manželky, či by šla.
To ja by som svoju tam nemohol zobrať, keby som mal prednášku, tak by sa určite na mne rehotala a to by som neprežil :)
Aj Tvojej želám všetko dobré k MDŽ.
dakuje :)
Zas máš navrch, sa cítim ukrátený :)
tak zacni dobiehat :D
Akcia znie zaujímalo určite prídem pozrieť keď už som tu poblízku. Ale k veci mohol by sem niekto hodiť popis cesty od hlavnej vlakovej stanice.
ja sa asi zastavim, tak ta mozem vziat zo stanice.
dufam, ze dovtedy uz BA nebudem pracovat, ale mozno sa pridem pozriet.