zdravím. Tak tomuto nerozumiem. prišlo mi že je k dispozícii 282 aktualizácii, ale ponúka mi programy nižšie ako mám teraz nainštalované. ale len niektoré. Len tak napríklad acpid 2.0.22~0 namiesto už nainštalovanej 2.0.21 , tomu rozumiem. ale mnohé programy zrejme súvisiace s prostredím kde mi ponúka vo verzii 4.12.2~0, pričom už mám nainštalované verzie 4.12.3-r1 Čo s tým prosím?
sabayon aktualizácia
Pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť.
Downgrade pri problémoch je v Gentoo/Sabayon bežná prax pri zistení problémov. Balíček sa zamaskuje a čaká sa kým sa problém nevyrieši.
Je to taký kompromis medzi aktuálnosťou a možnosťami tímu vyriešiť aktuálne problémy v distre.
super, som nevedel, už viem. :) Ďakujem.
Ak máš zapnutý Sabayon-Limbo repozitár, tak sa s tým môžeš stretnúť častejšie. Staršia verzia býva vychytaná a narýchlejší spôsob ako užívateľa nevystaviť rizikám je downgrade.
ešte keď sme pri tom sabayone... mám problém s BT. Lspci mi ho vypíše, 07:00.1 Bluetooth: Ralink corp. RT3290 Bluetooth ale nefunguje mi to a v nastaveniach píše že sa nenašiel žiaden adaptér. Dá sa s tým niečo urobiť prosím?
Podľa toho čo som pozeral buď rád že ti ide WiFi :)