Pridávam odkaz na staršiu správičku. Pre Linuxový obchod sa zanedlho skončí akcia... eMDík, povieš nám niečo k tomu?
E-shop - pripomienka
Pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť.
Pridávam odkaz na staršiu správičku. Pre Linuxový obchod sa zanedlho skončí akcia... eMDík, povieš nám niečo k tomu?
Pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť.
Komerčné riešenie pre virtualizáciu VMware Workstation Pro bolo uvolnené bezodplatne pre osobné použitie približne od mája 2024. Jedná sa o veľmi kvalitný virtualizačný nástroj pre windows aj linux.
Vznikla česká webová stránka venovaná distribúcii EndeavourOS s podporou Arch-Linux.cz. Táto distribúcia je založená na Arch linuxe. Inštalácia je založená na Calamares.
Zdroj: EndeavourOS.cz
V rámci updatov k 1.6.2024 bol vydaný respin MX linuxu pre single board počítač Orange Pi.
Zdroj: Mxlinux org
Vyšla nová verzia rolling-update distribúcie Manjaro, ktorá spája silu Arch Linuxu s jednoduchosťou user-friendly distribúcii. Okrem najnovšieho jadra je k dispozícii pre priaznivcov KDE aj najnovšie rozhranie Plasma 6. Manjaro vychádza vo verziách s KDE, GNOME a XFCE.
Zdroj: Distrowatch
Bola vydaná verzia 0.10 textového editoru neovim. Nová verzia obsahuje množstvo vylepšení LSP protokolu, zvýrazňovania syntaxe pomocou Tree-sitteru a ďalších menších zmien. Kompletný zoznam noviniek je dostupný v oznámení o vydaní.
Zdroj: neovim.io
Retro distribúcia arix prináša prostredie kde 1.1.2 na Debian 13 (trixie).
Zdroj: ariasft.github.io
V Greenie knižnici bola vydaná prvá kniha, ktorá je vytvorená z väčšiny umelou inteligenciou. Pokrýva udalosti Druhej svetovej vojny, vrátane rôznych doplnkových tém. Kniha je v angličtine.
Zdroj: Blog na Denníku N
Retro web poskytuje informácie o starom hardvéri
Zdroj: The Retro Web
Ide o čiastkovú časť, ktorú riešia z dôvodu monopolného spravania sa v Appstore.
Zdroj: Európska Komisia
Bot využívaný na útoky proti mnohým štátnym inštitúciam v celej Európe dosiahol novú veľkosť.
Ak sa vám táto stránka páči, môžete nás podporiť tak, že si na vaše stránky umiestnite tento banner.
Náš Twitter tag je #LinuxOSsk
prvi zakaznici dostali tovar, dnes pribudnu damske tricka, akcia bude samozrejme aj po skonceni tohto kuponu. bude novy promo kod ;-)
poslal som tomu chlapíkovi greenie logo... a aj by som to celé naťukal, no stále sťahujem nejaké balíky a nemám teda kedy inštalovať stiahnuté inkscape :D
Ako sa dá objednať tovar na dobierku?
odkial si?
work BA, home SC
napis mi pls do mailu.
done, sir
A sortiment je konečný? Zaregistroval som záujem o motívy s Tuxom (nálepičky, tričká, šálky a pod). Niečo podobné ako tu http://www.linuxsoft.cz/linuxmarket/
BTW ako vložiť hyperlink pls?
Ja by som bral samolepku s Tuxom, ale s lepiacou vrstvou na vrchu /lepenie z vnutra na sklo/. Ako dialnicne znamky.
Ak nezoženieme Tuxa, tak tam môže byť Krtek. Z diaľky vyzerá podobne :)
Ano, teraz som si spomenul, dalsi program na zasielanie sms gratis /co sme riesili inde/ bol predsa cesky Krtecek.
kedze som odsoferoval 1000 km od vcera vecera do dnesneho rana, zial nedostal som sa k tomu. budu aj damske tricka, takisto nalepky (primarne podobne tym, co su na notebookoch, len s logami a niektore zaliate zivicou)
Aj žinčicou môžeš :)
prve damske trickadamske linux tricka pribudli ...
blbá otázka, ale budú aj humorné tričká s IT humorom? :)
ano
echo (.)(.)
:))))))
toto by bolo super na helpdesk :) http://itcrowdshirts.com/images/s4/s04e01-1.jpg
Práve som sa stal šťastným majiteľom trička xubuntu, dik Emdi
Tak vypnem hrud a poslem foto, nie?
Samolepky s tuxom na sklo z vnutra uz su?
+1
vsetko bude :)
za malo ;-)
Chýba mi tam tričko LinuxOS v modrej farbe a bielou potlačou.
pracuje sa na tom, vies, ze aj tu mam prekazky ...
predbezne doplnene nálepky s linux tematikou , budu aj zivicove, daju sa aj teraz uz objednat, cena je tam za kus 22 centov vtedy, dalsie pribudnu ...
doplnený aj nejaky Arch Linux tovar
asi by som zobral nejaký hrnček :)
ak si do piatka objednate kombinaciu produktov panske tricko + damske tricko + hrncek + nalepka, mate automaticky zlavu 15 percent ...
Dnesna zlava 20% na Debian produkty (konkretne min. 1 ks panske tricko , min. 1 ks damske a min. 1 ks hrncek s motivmi debianu)
Máte radi Debian? Ano? Super! Tak kedze dnes je Druhého Desiaty a 2*10 = 20, znamena to, ze ak si kupite dnes do polnoci aspon jedno dámske tričko s motívom Debianu, jedno pánske a jeden hrnček s logami Debianu, automaticky ziskate na ne zlavu 20% priamy vyber: produkty Debian
Minulý Mesiac som Mal Migrénu a žiadna akcia na 2 x Mint tričko + hrnček nebola :)
nieco vymyslime ;-)
ako ste tu na tom niektori s nemcinou alebo madarcinou?
Maďarčinu mierne ovládam, už to nieje ako za mlada ale dohovorím sa, čítať viem písať si už netrúfnem čo by si rád?
komunikacia shopu smerom na madarske diskusne fora.
Ake %-a davas z uskutocnenych predajov?
po dohode ;-)
Však keď budem vedieť pomôcť pomôžem
Mám na izbe dvoch maďarov, ale o pc nevedia nič :)