Ahojte,
Keby sa niekomu stalo to čo mne, že mu po dnešnej aktualizácii debianu testing s prostredím KDE5 zaseklo načítavanie KDE v SDDM (teraz je to namiesto KDM) tak to majú na svedomí dve knižnice a to libkdecorations2-5 a libkdecorations2private5, priložil som linky na predchádzajúce verzie a viac v angličtine na debianovom fóre
Neviem prečo nefunguje adresa na vlákno v tom fóre tak tu je link vo verzii copy a paste :-)
http://forums.debian.net/viewtopic.php?f=6&t=124215
tak si to predsalen rozbehal? prepac, som asi hodinu doma z pesti.
Jo podarilo, ale najprv som bol v núdzovom režime, nainštaloval som openbox aby sa mi tam neťahali zbytočné programy (napríklad z XFCE) a mohol robiť.
Dík za pomoc.
aspon, ze tak.
Dikes za info a fix, zrovna som dnes inštaloval debian a divil som sa, že čo som pokazil, keď sa mi to zaseklo :)
Install Arch Linux , chalani neviem preco ale to distro sa mi lubi viac volakedy som mal aj Debian ale teraz idem na Arch zda sa mi to modernejsie kernel kazdu chvilku novy a tak , ... Kde Plasma 5 mi uz nehadze ani chyby , a to som volakedy pouzival len Fluxbox :) ..
Install Arch Linux , chalani neviem preco ale to distro sa mi lubi viac volakedy som mal aj Debian ale teraz idem na Arch zda sa mi to modernejsie kernel kazdu chvilku novy a tak , ... Kde Plasma 5 mi uz nehadze ani chyby , a to som volakedy pouzival len Fluxbox :) ..