Borg začal písať seriál o C++, tak by ma zaujímalo bez ohľadu či vás to zaujíma, koľký si to nevšimli vďaka dizajnu stránky.
Sú viditeľné nové blogy a články?
Pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť.
Borg začal písať seriál o C++, tak by ma zaujímalo bez ohľadu či vás to zaujíma, koľký si to nevšimli vďaka dizajnu stránky.
Pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť.
Komerčné riešenie pre virtualizáciu VMware Workstation Pro bolo uvolnené bezodplatne pre osobné použitie približne od mája 2024. Jedná sa o veľmi kvalitný virtualizačný nástroj pre windows aj linux.
Vznikla česká webová stránka venovaná distribúcii EndeavourOS s podporou Arch-Linux.cz. Táto distribúcia je založená na Arch linuxe. Inštalácia je založená na Calamares.
Zdroj: EndeavourOS.cz
V rámci updatov k 1.6.2024 bol vydaný respin MX linuxu pre single board počítač Orange Pi.
Zdroj: Mxlinux org
Vyšla nová verzia rolling-update distribúcie Manjaro, ktorá spája silu Arch Linuxu s jednoduchosťou user-friendly distribúcii. Okrem najnovšieho jadra je k dispozícii pre priaznivcov KDE aj najnovšie rozhranie Plasma 6. Manjaro vychádza vo verziách s KDE, GNOME a XFCE.
Zdroj: Distrowatch
Bola vydaná verzia 0.10 textového editoru neovim. Nová verzia obsahuje množstvo vylepšení LSP protokolu, zvýrazňovania syntaxe pomocou Tree-sitteru a ďalších menších zmien. Kompletný zoznam noviniek je dostupný v oznámení o vydaní.
Zdroj: neovim.io
Retro distribúcia arix prináša prostredie kde 1.1.2 na Debian 13 (trixie).
Zdroj: ariasft.github.io
V Greenie knižnici bola vydaná prvá kniha, ktorá je vytvorená z väčšiny umelou inteligenciou. Pokrýva udalosti Druhej svetovej vojny, vrátane rôznych doplnkových tém. Kniha je v angličtine.
Zdroj: Blog na Denníku N
Retro web poskytuje informácie o starom hardvéri
Zdroj: The Retro Web
Ide o čiastkovú časť, ktorú riešia z dôvodu monopolného spravania sa v Appstore.
Zdroj: Európska Komisia
Bot využívaný na útoky proti mnohým štátnym inštitúciam v celej Európe dosiahol novú veľkosť.
Ak sa vám táto stránka páči, môžete nás podporiť tak, že si na vaše stránky umiestnite tento banner.
Náš Twitter tag je #LinuxOSsk
Za mňa: zaujíma a všimol
Vsimol ale len preto ze chodim pravidelne do tychto sekcii? Mozes prosim ta opisat kde by ten "novy design" mal byt? Okrem fontu v lavo hore som si nevsimol nic.
Neviem, pokiaľ tu ale nebudú upozornenie na nové blogy, tak to ľudia prehliadajú, už som si to viac krát overil.
Na aktualizáciách sa pracuje. V rozpracovanom (rozbitom) stave je aj responzívny dizajn pre patlacie zariadenia tu a so súčasnými farbami tu - len nástrel, zatiaľ tam skoro nič nie je napísané, ale malo by to fungovať asi ako web gitlabu so skrývacím menu, nastaviteľnou šírkou obsahu (niekto rád krátke riadky, iný na celú šírku), nastaviteľnými farbami (odhadujem tak 4 farebné schémy z čoho jedna tmavá) a nastaviteľnou veľkosťou písma. Kto by chcel preklikať administráciu tak meno je admin, heslo demo.
Na dokončenie responzívneho dizajnu momentálne nestačím. Musím sa niekedy dokopať k napísaniu návodu ako prispievať, ale pred tým chcem zlepšiť správu článkov keďže na to asi každý admin nadáva a opraviť editor na pridávanie komentárov a nasadiť konečne to čo mám rozrobené.
Ak máte nejaké pripomienky tak najlepšie asi na github issues. Ak máte nejaké nápady ako zlepšiť web / správu úloh / todo ... píšte, mailujte.
Mňa to tak isto zaujíma ale všimol som si to iba náhodou, keď som čítal Tvoj blog o Borgovom blogu (editor textadept). To je zvláštne, že som si skôr všimol Tvoj blog, ktorý je až dole a ten jeho v strede som prehliadol.
Možno nebudem sám keď poviem že blogy na tomto webe nečítam kvôli "you know who"
Odhadujem, že si články nevšimne väčšina návštevníkov. Sú až príliš nízko. Hore ich už dávno nik nechcel dať, pretože popisy článkov s hlavičkou zaberajú až moc miesta. Toto je dlhodobý problém.
K blogom sa nevyjadrujem.
To sme s Mirecom už preberali, či to bude neviem, nahlásil som to.