Preco treba evakuovat najprv zeny a deti?
.
Aby muzi mohli v klude porozmyslat co treba urobit.
Preco treba evakuovat najprv zeny a deti?
.
Aby muzi mohli v klude porozmyslat co treba urobit.
Pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť.
Komerčné riešenie pre virtualizáciu VMware Workstation Pro bolo uvolnené bezodplatne pre osobné použitie približne od mája 2024. Jedná sa o veľmi kvalitný virtualizačný nástroj pre windows aj linux.
Vznikla česká webová stránka venovaná distribúcii EndeavourOS s podporou Arch-Linux.cz. Táto distribúcia je založená na Arch linuxe. Inštalácia je založená na Calamares.
Zdroj: EndeavourOS.cz
V rámci updatov k 1.6.2024 bol vydaný respin MX linuxu pre single board počítač Orange Pi.
Zdroj: Mxlinux org
Vyšla nová verzia rolling-update distribúcie Manjaro, ktorá spája silu Arch Linuxu s jednoduchosťou user-friendly distribúcii. Okrem najnovšieho jadra je k dispozícii pre priaznivcov KDE aj najnovšie rozhranie Plasma 6. Manjaro vychádza vo verziách s KDE, GNOME a XFCE.
Zdroj: Distrowatch
Bola vydaná verzia 0.10 textového editoru neovim. Nová verzia obsahuje množstvo vylepšení LSP protokolu, zvýrazňovania syntaxe pomocou Tree-sitteru a ďalších menších zmien. Kompletný zoznam noviniek je dostupný v oznámení o vydaní.
Zdroj: neovim.io
Retro distribúcia arix prináša prostredie kde 1.1.2 na Debian 13 (trixie).
Zdroj: ariasft.github.io
V Greenie knižnici bola vydaná prvá kniha, ktorá je vytvorená z väčšiny umelou inteligenciou. Pokrýva udalosti Druhej svetovej vojny, vrátane rôznych doplnkových tém. Kniha je v angličtine.
Zdroj: Blog na Denníku N
Retro web poskytuje informácie o starom hardvéri
Zdroj: The Retro Web
Ide o čiastkovú časť, ktorú riešia z dôvodu monopolného spravania sa v Appstore.
Zdroj: Európska Komisia
Bot využívaný na útoky proti mnohým štátnym inštitúciam v celej Európe dosiahol novú veľkosť.
Ak sa vám táto stránka páči, môžete nás podporiť tak, že si na vaše stránky umiestnite tento banner.
Náš Twitter tag je #LinuxOSsk
Hesla su ako spodne pradlo. Na verejnosti ich neukazujes, s nikym si ich nevymienas a mal by si ich menit celkom casto.
ja dám jeden starý....
po svadobnej noci hovorí manželka billa gatesa svojmu drahému:"konečne viem prečo sa tvoja firma volá microsoft....".
Preco prasíš forum a nedas to do blogu?
oki, Andrej a dal by si mi prosím link, kde v blogu to mám ako Ftip šľahnúť? Vôbec nechcem prasiť forum a také jednanie si vyprosujem!
Ďakujem.
tuto lala
aha, takže novučičký nový.... a tak teda nedbám skúsim.... uvidíme čo to urobotuje....
Ďakujem Ti veľmo pekne.
Prasis forum? Nebolo to trocha tvrde?
Ani ne. Potom je to tu dost neprehladne. Forum je na otazky a odpovede. Zda sa mi to take iste ako ked sa tu preberala politika. Ono by to chcelo mozno trosku tvrdsej administracie a vymazavat podobne temy, pripadne ich presuvat do blogov.
Tak isto aj s komentarmi niektorymi by sa malo podobne jednat. Jedna vec je sloboda vyjadrovania a druha je netiketa.
A pridat do fora temu OT alebo nieco ako Vylievanie srdiecka ako ubuntaci? Mne nejako ftipiky do blogu nepasuju... A netiketa by bola na samostatny blog. A dobrych forov nie je nikdy dost:)
Alebo jednoducho povedat rovno mirecovi nech spravy kolonku FORUM OT. Len tam by mohol nastat mensi problem v tom ze Forum OT by malo viacej prispevkov ako klasika :)
Prečo je Bill Gates najbohatší na svete? Pretože za chyby sa platí. :)
budovanie komunity nie je len o hardcore temach typu "Ako hacknut winserver grepom". Z politickeho hladiska prvy prispevok je korektny pretoze je v rubrike Ostatne.
Inak mal som pokusenie sem dat aj linky na super videa, ale ked to tu nechcu tak nech.
Pre istotu sem pacnem este jeden :) .
.
Zástupcovia firmy Tatramat boli v Taliansku vo firme Zanussi poučiť sa ako
vyzerá reklamná kampaň. Po prehliadke výroby išli na prezentáciu nového reklamného šotu, kde sa Claudia Cardinale za zvukov hudby vyzlieka a nakoniec svoj odev hodí do automatickej práčky a povie:
"Claudia prať nemusí, za ňu perie Zanussi."
Po návrate domov tiež vyrobili šot.
Magda Vášaryová v kroji na krásnej zelenej lúke pri čistom zurčiacom
potôčku v hlbokom predklone perie.
Z lesa vyjde Kukura v lesníckej uniforme, pristúpi k nej, vyhrnie jej sukňu
a odzadu ju začne ..... Ona sa po chvíli otočí a povie mu:
"Naposledy trtkáš bratku, od zajtra mam Tatramatku".
ROFL :D tento som nepoznal, dobry
Jo a este jedna vec, z politickeho hladiska je tento thread opodstatny, pretoze sa v nom rozvirila diskusia o tom ze usery chcu zalozit temu OT alebo nieco kam mozu pchat veci ktore nie su suce na blog a podla adminov ani do diskusie...
toto uz na zalozenie blogu neukecas :)
jak myslíš. Ten vtip hore bol ale dobrý :)
Dlhšie rozmýšľam nad funkciou akm mali na blackbole pod názvom drist teda niečo ako blog, ale s obmedzenou dĺžkou a nemusí sa kvôli tomu nič zakladať.
Vyhrabal som z archívu ako to vyzeralo na blackhole.
ok... toto nie je vtip, ale super video ako to robia sudruhovia v Cinskej Ludovej Republike.
.
https://youtu.be/0-0ChljgWCQ
Niečo na štýl lamer.cz? Hmm, niečo z iného súdka.
Who killed MySQL?
http://9gag.com/gag/aM9jrVW
keď už vidim ten 9gag, na tomto som sa minule pobavil:
9GAG a linux
Keď už animované tak tu hodím nenápadne tento gif. Pozor nie všetky kopírky majú hrubé odolné sklo ;)
Tak pridám aj ja animák
gaming session linuxos
Penta spamuje v zdrojovom kóde.
To tam majú už celé roky.
Chuck Norris stihol zdvihnúť zmeškaný hovor.
V prvom rade: Keď Alexander Graham Bell vynašiel telefón, mal už dva neprijaté hovory od Chucka Norrisa.
Keď už sme pri Chuckovi...
Piatok, takže šup šup von a zobrať frisbee