Mam nainstalovany Debian. Pri starte Libre Office mi chce vzdy obnovit 5 dokumentov. Spustim obnovu, k dokumentom sa pripisu kriziky, cize sa neobnovia. Stlacim Obnovit, zmizne obnova dokumentu a otvori sa mi pozadovany dokument. Skusal som apt-get purge libreoffice, po restartovani PC a v pohode otvaral dalej dalsie wordovske dokumenty s libreoffice, aj ked sa uz libreoffice uz odstranil. Ked som ho chcel opat vymazat, oznamilo mi to, ze libreoffice nie je nainstlaovany. Daju sa odstranit tie kriziky s neobnovenymi 5 dokumentami?
LibreOffice
Pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť.
Bežal ďalej, pretože si ho pred odinštalovaním nevypol. Takže ho vypni, choď v domovskom priečinku do adresára .config (s tou bodkou nazačiatku) a zmaž priečinok libreoffice. Pozor všetky nastavenia sa ti stratia.
Vymazal som z domovskeho adresara .config/libreoffice.Uz funguje, otaram wordovske subory bez krizikov ale popri tom mi stale chce instalovat mysql, pyta sa ma na heslo, ja mu ho dam a potom potvrdim a on oznamy to zlyhalo pri komunikacii s mysql. Vzdy skoncim pri oznameni: dpkg:error processing package mysql-server-5.5 (--configure) Coze libreoffice vyrieseny, este je nejaka chyba v dpkg.On sa asi nedokoncil, alebo som zadal nevyhovujuci prikaz, prepinac.Podla mna treba vymanit dpkg. Mohol by som to nejak skusit pmocou aptitude? Nechcel by som preinstalovavat cely linux.
Podla mna treba vymanit dpkg. Mohol by som to nejak skusit pmocou aptitude?
ano, tebe sa to urcite podari...
Vyskúšaj sudo apt-get install --reinstall libreoffice
LibreOffice je vyrieseny, vymazal som ten .config/libreoffice.