Máme nejakú fakt jednoduchú apku na zobrazenie kalendára ako je v prílohe?
Keď to nič nebude vedieť stačí, keby to ale vedelo po kliknutí na nejaký dátum zavolať iný program s dátumom, možno by to do budúcnosti nebolo zlé,
Nechcem žiadne monštrá s plánovačom, emailom atď.
Ja pouzivam osmo, ale to asi nie je uplne to co hladas.
Ja som používal desktopový kalendár "gdeskcal", neskôr som ho nahradil mimo repozitára Rainlendarom, Home Page,,,
Ale ja to používam čisto len ako desklet tak netuším či by to spĺňalo tvoje požiadavky,,,
Konzolový
cal
nevyhovuje?To fakt nie:)
Na zobrazenie kalendára používam gsimplecal
Ak si len chceš prekliknúť prestupnú sekundu, tak nepoužívaj NTP od google.
Osmo nevyzerá zle, ale má jednu chybičku, mám tmavú tému a pod "info" mám čierny text na tmavošedej ploche. Keď som sa pozrel na projekt koľko je tam otvorených buggov, ani sa mi nechcelo posielať ďalší.
Gdeskcal je fakt len applet a to nechcem.
Konzolový cal používam teraz a proste nepáči sa mi to, preto chcem niečo čo vyzerá ľudsky a prípadne sa dá ľudsky aj ovládať.
Gsimplecal zatiaľ najlepšie čo som videl, má to jednoduchú dokumentáciu a všetko čo potrebujem sa dá nastaviť v konfiguráku. Bohužiaľ je závislý na libgtk-3, tak uvidíme kedy ma stihne nasrať :) Dík za odpovede.
čo takto orage?
@bedňa, nepovedal si na čo to má slúžiť
Presne na to čo som napísal :)
Orage má aspoň v antiXe zbytočné závislosti, ako je napríklad xfce4-panel.
Zvládol si život bez System-D, zvládneš ten život aj bez panelu pre XFCE. Tých pár ušetrených megabajtov už dnes nezaváži ani v hodinkách.
Život s OpenRC je jednoduchší :)
OpenRC v Antixe, to znie zaujímavo.
Tak v antiXe zrovna nieje, ale už sa tam z Gentoo uchytilo eudev, možno časom ...
Oprava, už tam OpenRC je, len sa defaultne nepoužíva.
Nebude jednoduchšie rozumnejšie a stabilnejšie použiť emerge?
Dôvody prečo si niekto vyberie Gentoo, ale Debian based distro sú verejne známe. Nevidím žiadny problém v tom, keď sa dobré nápady šíria naprieč distribúciami.
USE="deb" emerge --buildpkg @world
A pri tom osmo, ak Ti nevyhovuje farebne prevedenie v paneli, nedala by sa ta ikona v adresari /usr zamenit za nejaku inu, napr. svetlejsiu a tak by bola viditelnejsia v paneli ? Len to bude ina ikona...
Pozeral som najnovšiu verziu a už to tam má opravené, tá je ale len v testingu, tak ešte uvidím.