Dobrý deň, chcel by som sa opýtať či by mi niekto vedel poradiť s nasledujúcim problémom. Inštalácia TeamViewer-u vyžaduje odinštalovanie balíkov compiz-plugins, compiz-plugins-extra, libjpeg62-turbo. TeamWiever som mal nainštalovaný ale po inštalácii compiz-plugins bol automaticky odinštalovaný a platí to aj naopak. Po inštalácii TeamViewer-u je odinštalovaný compiz-plugins. Vie mi prosím niekto vysvetliť prečo? Je možné to nejako ošetriť tak aby ostali nainštalované a funkčné oba balíky? Ďakujem
TeamViewer vs compiz
Pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť.
odpoveď sice neviem ale myslím že by pomohlo keby si uviedol 1. v akom distre to robíš 2. akým spôsobom inštaluješ teamviewer 3. čo potrebuješ mať z compiz-plugins (či sa to nedá zabezpečiť inak)
Teamviewer je uzatvorená šmejďárna, žiadny open source, je to len na doma zadara. Takže pokiaľ to majú rozbité, treba im to nahlásiť. Z uzatvorenými šmejďárnami sa nedá nič riešiť.
Veľa šťastia.
Ono to má licenciu Freemium, takže je to zdarma na doma bez podpory. Ak chce podporu, nech si ju zaplatí. Tých necelých 600€ ho pri komerčnom produkte nezabije. To je pri bežnom 5 ročnom životnom cykle tak cca 10€ mesačne. To je prd. Za pozeranie mačičiek na internete dá viac každý mesiac.
A na doma mu stačí napríklad VNC cez ssh alebo VPN, to je bezproblémové a zdarma.
+1
No TV má aj fórum, kvôli kámošovi som tam raz riešil problém s (vtedy) novým QT4 a vyriešilo sa to. No je to bez záruky, pretože či sa niekto z autorov pustí do problému je náhodné.