Pozdravujem všetkých ~5O administrátorov tejto webstránky. Trochu sa čudujem, že tu niekoho necháte spamovať (001, 002), ale ak tu niekoho necháte trolovať (281723, 281770), tak sa vedome pripravujete o čitateľov. Ak to zmažete, tak môžete zmazať aj túto tému a pokračujem ďalej. Inak dovidopo.
Spravte si tu poriadok alebo to zabaľte
Pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť.
tak dovidopo... :D :D :D
tvoje blaboly tu chybat nebudu...
Zakladateľ témy má v svojom poste dve ad-hoc chyby: To že na stránke je spam neznamená automaticky odlev čitateľov, pokračovanie v niečom podmieňuje zmazaním článku (veď môže pokračovať aj bez toho, či?).
Prosím o obsahovú korekciu jeho spamu. Otázkou ostáva: Čo mu tam potom ostane?
V podstate to asi bolo myslené ako žart. Veď kto by sa namáhal písať seriózne takú kravinu. Ale ak áno, na to pomáha asi len prístup z inej známej stránky: Zomri!
;)
Ja si naopak vážim všetkých, ktorí to tu držia a venujú tomuto webu nejaké úsilie. Nevadí, že je niečo nedokonalé. To je môj názor.
Na požiadavke od dwfejkcvnejkn sa mi nepáči spôsob komunikácie napísaný typu - daj si poriadny nick alebo sa strč a vypadni.
Presne tak, nech každý sám skúsi venovať svoj čas a vytvoriť niečo.. Potom zistí, že to nie je také jednoduché.... Neviem, či vo firmách máte Open Source Friday, ale u nás funguje nejaký čas (ešte sa to takto nevolalo) - tam sa ukázalo, že prejaviť úsilie, nadšenie a najmä vytrvalosť nedokáže hocikto...
Na to prišli už Rimania - Acta non verba :)
admini sme traja. ak sa nemylim. a vies, vsetci to mame ako hobby, ja sa venujem svojim trom detom plus praci, na ostatne mi neostava ziaden cas.
Už tri? Gratulujem, ocino.
miro, bedna a ja. a ano, deti mam tri. najmladsi ma dva a pol roka ;)
A čo som bol slepý keď som si to u teba dodnes nevšimol? :D
sukromie dost malo zdielam na socialnych sietach ... ;-)
Tak prečo to píšeš na asociálnu sieť?
Chlapci kľud!nedajte sa vyrušovať neprajníkmi a kritikmi-doposiaľ ste mi vždy poradili a žem som na počítače ako 65-ročný lúzer,spolu sa nám všetko podarilo! Držím pršteky a všetko naj,Tebe,Vlasatému aj Bedni-takisto ostatným!!!
Dík Laci aj tebe patrí vďaka za to že si ukázal ako sa s Linuxom dá začať aj na dvôchodku.
super práca, parádna stránka nevidím ani vlas pochybnosti že by sa tento portal mal zrušiť .. hm vlas