Zdravim stále hladám riešenie tohto problému možno mi niekto tu pomôže skorej. Mam problém pri inštálacii Linuxu na All in One PC. Po spustení boot menu linuxu konkretne debian-kali sa mi zobrazí menu z live system ... start installer atd.. Ak spustim instaláciu tak sa mi zobrazí len rozmazaný text tzv fuzzy screen. Neviem pokracovať v inštálácii pretože nič nevidno. Vedeli by ste mi poradiť ako to opraviť ?
Fuzzy Screen
Pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť.
dalsi Cr4ck3r-h4ck3R? uz si uzival aj nejake "non-h4ck3R" distro?
1 aky PC?
2. robi to na inych distribuciach?
Č4u, hack3r.
50m tr0chu bL1c0v4l. 0pr4v1š m1 t0 v tr13dn3j kn1h3? Kúp1m t1 3nrgy dr1nk.
Hej ma tam chybu:
3n3rgy
Och, áno. Myslel som synergy trunk.
Hotovo je to opravene ... Skusil som aj ubuntu a robilo to iste nakoniec som zobral stare CD s debianom a ide to pekne kde bol problem ? netusim ale dopatral som sa jedine ze to ma co z GPU. A este... Dakujem za nepomoc este ze sa najde v niekom tolko energie vobec reagovat :DD... no nic myslim ze kazdy si moze instalovat OS ktory chce ci uz je super extra administrator ktory je admin sam sebe doma a jeho mamke alebo supak co musi spravovat 100 + systemov. \o/
Nedal si žiadne relevantné informácie ani o HW ani o Distribúcií. Ako zrejme vieš, jedna rovnica s dvoma neznámymi má nekonečné množstvo riešení.
no jo no, hlavne ze ty si tazky heker, len si este bootnut ten linux, ze...? :D :D :D
MojaMamkaPoužívaLinuxAAniOTomNevie.
Tak zrejme si si s tým hackerským nickom o to požiadal. Mno nech ťa to neodradí a kľudne sa pýtaj ak budeš mať problém, Je tu dobrá partička ľudí, mno zrejme sa teraz upriamili na nepodstatnú vec, vitaj.
Ehm, v mojom pohľade bol podstatný detail distribúcia "kali" ktorá nie je pre skript kiddies. Prezývka len poukázala na l33t sp34k.
Na YT sú hekri, ktorí si pustili Linux a teraz dávajú návody ako vyháčkovať celý internet.
Majú dvanásť rokov a niečo objavili.
Som rád že sa vzdeľávajú a keď budú chcieť byť hekermi, alebo krekermi tak to pôjde aj na tom Debiane. Mno budú nútení si aspoň pozrieť video aký je medzi tým rozdieľ.
Myslíš hacker Patrik?