caute,
riesim takyto problem: Potrebujem nejaky klikaci tool, ktorym by som si vedel nastavit pravidla na zaklade ktorych by sa vykonala nejaka akcia so suborom. Vacsinou iba move,copy,rename, etc.
Tool by mal sledovat zmeny na adresari a nove files presunut podla pravidiel do inych adresarov. Poznate take nieco, ale klikacie. Napisat script nie je cesta.
dik.
Kvetinac
Spravil by som to v Bashi a klikátko by som spravil v YAD.
pochybujem, ze bude existovat hotove riesnie, takze jedine si to pozliepat z dostupnych nastrojov, napr. inotify.
alebo pockaj na debiliana-, ten ti to "naprogramuje", alebo minimalne ti odporuci napisat torvaldsovi, nech to implementuje do jarda (a ine picoviny)...
chlapci, to ste mi moc neporadili 😂
Také klikátko, teda podobné, som videl na Androide. Na programovanie človek nepotreboval klávesnicu a ani myš. Stačila mu dotyková obrazovka.
Mrkni na ten YAD, tam si to celé spravíš presne na mieru.
no prave napisat script je cesta
pisat script praveze neni cesta v tomto pripade :-/
nj. tak skusim nejaku kktinu v electrone napisat :D ale ne robim si kozy.
Prečo?
Mozno preto:
Pre laika je konzola neprirodzenejsia. Pre konzole moze robit co chce, v GUI ma limity.
ty si sprosty jak tago...
Pamätáš si ešte na Jozefa Bakoša? Zo začiatku som mal pocit, že jeho duch ožil. Bohužiaľ som sa mýlil, toto tágo, je proste ultimátne. Jeho už predbehne len RND generátor.
Máš preklep v titule RNDr.
po bakosovi ako by sa /dev/null zatvoril. ale vraj ma (citujem jeden jediny web, ktory ho spomina, relativne nedavno v 2018) "Liptovský IT odborník" boreliozu...
Tak dúfajme, že to bol posledný pokus tohoto IT odborníka.
graficky - Grsync, ti okrem synchronizacie adresarov, aku opisujes, dovoluje aj nastavit skript, co sa vykona po synchro.