Ahojte, viete mi pls poradiť softík na tvorbu mp3 z fyzických CD, ktorý máte odskúšaný? Minťácky soundconverter nevie rippovať z CD a ja som to naposledy robil ešte v minulom storočí na oknách. Rád by som si urobil USB spoločníka pre pohodové čakanie každodenných zápchach, preto sa pýtam. Vďaka za každý tip.
mp3 z fyzického CD
Pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť.
Sound Juicer ?
Myslim ze by to mohli zvladnut aj prehravace ako Rhythmbox , Audacious , Clementine
K3B
Je pravda, že hudobné súbory z CD som ani ja už veľmi dávno neripoval, ale používal som RipperX a ripovanie zvláda aj napaľovací program K3B. K obom programom je však potrebné doinštalovať kodeky, aby vedeli načítať rôzne druhy hudobných súborov:
lame – pre mp3
vorbis-tools – pre ogg
flac
janek, vidím dobre v podpise škoricu? A KDE je KDE ? :)
Ahoj, noo škorica beží na PC ale na mojom pracovnom NTB mám KDE Neon :-D
V rámci Gnome skús Sound Juicer, čo radil edel, to si matne pamätám zo začiatku tisícročia.
jj, už som to pozeral, vyzerá to dobre
Napr. KAudioCreator, Grip, XCFA, Sound Juicer. Viď alternativy programu CDEX.
P. S. odskúšané to nemám.
cdparanoia
pouzivam asunder
okrem MP3 vie aj ogg, FLAC a opus
nepouzivam mint ale asunder mi funguje uplne v pohode na debiane aj mx.
https://community.linuxmint.com/software/view/asunder
Takže v Minte Cinnamon chodí ku všetkej spokojnosti Asunder a Sound Juicer (viac som neskúšal). Zajtra budem zrejme jediný, čo si bude na Starej seneckej v hodinovej zápche v aute vyspevovať. Vďaka všetkým.
rychly navod ako pouzit linux na grabnutie CD alebo dvd s Asunderom alebo handbrake.
samozrejme kodovane dvd / bluray sa daju tiez ale o rtom to nie je ;)
Pekne si to spracoval