Zdravim, Uspesne sa mi podarilo vyhybat webex platforme v tychto covid casoch. A ked uz to bolo treba, tak zvycajne na firemnom NB, kde musime pouzivat Windows, i ked ja to mam len na vytvorenie hosta pre Ubuntu vo VMWare ;-) . Ale posledne som to kvoli rodicku musel pouzit aj na domacom compe (Ubuntu 18.04) a zistil som ze mi tam nefunguje zvuk. Co som pozeral riesenia, tak vsetky co som nasiel chceli preinstalovanie 32bit firefox.
TO AKOZE FAKT V ROKU 2020 neexistuje ine riesenie ako downgradovat prehliadac na 32 bit verziu???
Ahoj, ja pouzivam Chrome a jeho rozsirenie a funguje OK Rozsirenie Cisco Webex Jedine co som musel, je nastavit vstup - Microphone, vystup - Speaker v app webex, ktory chcem pouzivat. Verzia Chrome 87.0.4280.66 - 64 bit
Ahoj, ide ti permanentne nastavit zvukovy vstup/vystup vo WEBEXe? mne po kazdom pripojeni vyzaduje aby som to znova nastavil.
Mne to ide permanetne na headphones a nemusim nic nastavovat ako nahle nastavim hudbu cez monitor stale mam webex len headphones.
slimjet 29.0.2.0 (Chromium 87.0.4280.66) 64bit ide rozsirenie.
nastavi sa vystup.
inak otazka by nemala ist na linuxove forum ale do nenazraneho Cisca.
To ako fakt nefunguje uzavretá sračka od Cisca? To je prekvapenie, že?
Nedávno sme tu robili research open source komunikátorov, tu je krátky zápisok z toho.
je skvele ze existuje alternativne funkcni komunikatory, ale neresi to moj problem s tim ze pri kazdym spusteni webexu musim nastavovat zdroj zvuku. A zial presvedcovat skolu aby pouzivalo na distancnu vyuku deti nieco ine je zbytocne. @redhawk75 vstup/vystup vo WEBEXe sa da nastavit, ale pri kazdym spusteni sa resetuje do defaultu.
Tak webex je fajn vzhladom k jednoduchosti pouzivania.
aha, no s tym som sa nestretol.
mne to na MX 19.3 aj na Antix 19.3 xfce slape v pohode. v chromium aj v slimjete ale mam iba par rozsireni (Moon Phases Calendar, uBlock Origin, Shodan, Windscribe) a robit to moze kludne aj nejake rozsirenie
nenavidim webex. Naozaj, je to najhorsia platforma s akou som sa kedy stretol, ale urcite s nou nie su probelmy .... co sa tyka zvuku a videa. Skor tam je nahovno UX. Ak problemy existuju, tak uplne zakladne znalosti unixu to dokazu vyriesit.
"Pouzivam nejaku ubuntu verziu a nejde mi webex" naozaj nie je otazka, ale iba flame.