XMMS do tray
Pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť.
-
-
Re: XMMS do tray 25.06.2006 | 16:19worky NávštevníkDa sa to urobit dokonca je aj nato plugin ktory si musis len nainstalovat a zapnut v preferences. Myslims ze v ubuntu sa to vola xmms-oss alebo to hladaj pod oznacenim status bar.
-
Re: Re: XMMS do tray 25.06.2006 | 18:15vec Návštevníkxmms-oss to nebude, kedze oss predstavuje v tomto pripade open sound system, cize ide o plugin pre zvuk... staci si prezriet repozitare distra, s apt sa to robi cez apt-cache search nazov_balika , alebo potom google, ubuntuforums.org etc...
-
-
Re: XMMS do tray 28.06.2006 | 13:09hramat Arch + Openbox Používateľplugin sa vola xmms-status-pluginZamocnictvo, kovovyroba, mreze, brany
-
Re: Re: XMMS do tray 20.09.2006 | 01:08lazzio Návštevníkno jo,,hodilo to do tray ,ale zostalo to aj v hlavnej liste,,,,ide o toaby to zmizlo zo systemovej ci ako sa vola a bola ikona iba v tray nie ? (pri hodinach) thx,,
-
Re: Re: XMMS do tray 20.09.2006 | 01:08lazzio Návštevníkno jo,,hodilo to do tray ,ale zostalo to aj v hlavnej liste,,,,ide o toaby to zmizlo zo systemovej ci ako sa vola a bola ikona iba v tray nie ? (pri hodinach) thx,,
-
Re: Re: Re: XMMS do tray 20.09.2006 | 03:08Milan Dvorský debian,mint kde,android Administrátorja som to riesil tak, ze som to hodil na inu plochu kde to nezavadzalo .. ale ... pak nefungovali klavesove skratky a XMMS sa dalo ovladat len right klikom na ikonku v tray .. preto som presiel na amarok .. skoda, ze XMMS prestali vyvijat :(Moja strana | Blog
-
Re: Re: Re: Re: XMMS do tray 20.09.2006 | 12:27nardew debian Používateľskoda, ze XMMS prestali vyvijat :( omyl!
-
Re: Re: Re: Re: Re: XMMS do tray 20.09.2006 | 15:23WlaSaTy Návštevníkneprestali, pozastavili. jedna sa o gtk+1 aplikaciu a dany toolkit je zastaraly. takze otazkou je ci niekoho napadne portovat dany engine na iny framework, napriklad gtk+2
-
Re: Re: Re: Re: Re: Re: XMMS do tray 20.09.2006 | 15:54Frantisek Klabzuba Debian PoužívateľA tu sa dostavame k tomu ake vyhodne (v dobrom slova zmysle) je pouzivat klient/server architekturu ktoru ma/bude mat novy xmms - tam su taketo srandicky podstatne jednoduchsie naprogramovatelne.
-
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: XMMS do tray 20.09.2006 | 17:12uid0 Debian Používateľtreba si uvedomit, ze xmms2 a 1 nemaju spolocne vobec nic. xmms2 zatial ani nema klienta, ktory by vyzeral rovnako ako xmms/winamp. ludom co chcu xmms pre gtk2 by som odporucil beep-media-player (jeho nastupca BMPx je uz (cely?) uplne prepisany a sprava sa trosku divne)Debian. apt-get into it…
-
-
-
-
-
-
-