VYPNUTIE GRAFIKY V UBUNTU
Pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť.
-
-
Re: VYPNUTIE GRAFIKY V UBUNTU 13.09.2006 | 07:31Freelan UBUNTU Používateľmyslel som vypnutie X
-
Re: Re: VYPNUTIE GRAFIKY V UBUNTU 13.09.2006 | 08:49f0f0 Návštevníknabuduce hladaj vo fore, bolo to tu uz aspon 1000-krat inak sudo /etc/init.d/gdm stop
-
Re: Re: Re: VYPNUTIE GRAFIKY V UBUNTU 13.09.2006 | 08:54f0f0 Návštevníkpre vypnutie staci zeditovat dany subor napr. v mc, zaciatok bude vyzerat takto: #! /bin/sh exit 0 .....ostatny text ak chces xka spustit zakomentujes alebo vymazes riadok exit 0
-
Re: Re: Re: Re: VYPNUTIE GRAFIKY V UBUNTU 13.09.2006 | 11:06WlaSaTy Návštevníkzaujimavy sposob zakazania sluzby. netvrdim ze je nefunkcny, ale po pol roku tu uvidime otazku ako si zapnem graficky mod a vyriesi sa to reinstalaciou systemu. a nehovorim o tom, ze tuto zmenu moze (ale nemusi) prerobit update systemu takze system sa bude tvarit "tak nejak choro". skor by som odporucil zmenu runlevelu v /etc/inittab (popisane aspon 100x).
-
Re: Re: Re: Re: Re: VYPNUTIE GRAFIKY V UBUNTU 13.09.2006 | 21:55Milan Dvorský debian,mint kde,android Administrátorv grafickom rezime si v nastaveniach najdi polozku "systemove sluzby" - aspon taky nazov to ma v KDE ... tam si daj gdm boot on startup = no/off (alebo podobne) ... Xka pak spustis ked ich budes chciet prikazom startx a ked budes o5 chciet pri boote spustit aj Xka, zopakuj postup c.1 a hod to na yes/on :)Moja strana | Blog
-
-
-
-
-