SuperKaramba
Pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť.
-
-
Re: SuperKaramba 14.10.2006 | 18:20Tomáš Srnka Barz čo, už asi všetko Administrátora tu superkarambu musis pustat ako ROOT?Dlho som robil linuxos.sk, neskôr založil vpsFree.cz, posledných pár rokov ako tech. riaditeľ vo Websupporte
-
Re: Re: SuperKaramba 14.10.2006 | 18:22Milan Dvorský debian,mint kde,android Administrátorpresne ... spustaj ju ako user a nie ako root ...Moja strana | Blog
-
Re: Re: Re: SuperKaramba 14.10.2006 | 18:25Dare_devil Debian, OpenSuse Používateľa kde nastavim aby som ju spustal ako user a nie ako root? :( som linuxovy zaciatocnik ...There is no flag large enough to cover the shame of killing innocent people
-
Re: Re: Re: Re: SuperKaramba 14.10.2006 | 18:30Tomáš Srnka Barz čo, už asi všetko Administrátorok, zapni si ju raz pri starte, vypni ju, stlac ALT+F2, napis: superkaramba, stlac enter a potom si nahraj tie temy znovu. Pri dalsom restarte by nemal uz pytat heslo.Dlho som robil linuxos.sk, neskôr založil vpsFree.cz, posledných pár rokov ako tech. riaditeľ vo Websupporte
-
Re: Re: Re: Re: Re: SuperKaramba 14.10.2006 | 18:43Dare_devil Debian, OpenSuse PoužívateľDakujemThere is no flag large enough to cover the shame of killing innocent people
-
-
-
-
-