Mandriva + p2p
Pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť.
-
-
Re: Mandriva p2p 27.10.2006 | 06:43Milan Dvorský debian,mint kde,android Administrátora nieco ako ktorrent?Moja strana | Blog
-
Re: Mandriva p2p 27.10.2006 | 10:03sugavara Návštevníknainstaluj si LinuxDC++ .Stiahni si zdrojove kody a prekompiluj alebo ak mas doplnene zdroje softwarov podla navodu na http://www.linuxsoft.cz/article.php?id_article=1339 , main, contrib, PLF free, PLF non free, tak staci napisat LinuxDC++ do instalatora balikov a mas vyhrane. Ide o vyzorovo takmer rovnaky DC++ ako je pod woknami.
-
Re: Re: Mandriva p2p 27.10.2006 | 10:07sugavara NávštevníkCo sa tyka torrentu, tak najnovsia opera (funguje aj pod linuxom) ma torrent klienta uz v "sebe". hned pri stiahnuti torrent suboru sa opyta ci ma zahajit stahovanie originalu.
-
Re: Re: Re: Mandriva p2p 27.10.2006 | 12:27Kapo NávštevníkAlebo mozes taktiez vyskusat amule ak mas rad edonkey ;)
-
Re: Re: Re: Re: Mandriva p2p 27.10.2006 | 14:50Dávid Sokol Ubuntu 7.04 Desktop/NB PoužívateľDikse chalani ale ani jedno z toho mi nechce peipojit na servere na huby (Valknut, LinuxDC, aMule...) a Firewall mam vypnuty uplne ...ta ... JA .. resp. moja maličkosť... ;)
-
Re: Re: Re: Re: Re: Mandriva p2p 27.10.2006 | 20:22Dávid Sokol Ubuntu 7.04 Desktop/NB PoužívateľDikes chalani ... rozbehal som už Linux DC++ už to frčí ... je to fakt úplne rovnaký programík ako vo Winoch :D ešte raz vďaka zarady :Dta ... JA .. resp. moja maličkosť... ;)
-
-
-
-
-