linuxos.sk user styles...
http://null.szm.sk/linuxos.css
nastavit sa da v profile, k nemu je vhodny styl s transparentnymi ikonami. na strankach su aj nejake chyby, ktore casom snad niekto opravi :) este k tomu nepasuje celkom modre logo a anketa, to sa tiez bude riesit...
chyby v menu PORTAL a O LINUXE nie su chyby stylu.
Pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť.
prasacinky? ak budu, staci na blbe cssko upozornit admina, ktory pripadne blokne nacitanie daneho CSS.
mozes si ho stiahnut a mat vlastnu kopiu. dokonca by som to odporucal, keby bol dokonceny :)
Kedze tam uz je shakal tema, linuxos normal a linuxos transparent tak by tak mohlo byt aj toto ako 'LinuxOS dark". :)
Je to veľmi pekná téma, ale čo ak človek má problémy z očami... ako ja. chcelo by to dať do písma trocha boldu a trocha ho zväčšiť.
vyhladaj tam
body {
a v nom si zmen
font-size: 8pt;
Na linuxos.sk je konečne ako - tak funkčný štýl shakal. Dá sa nastaviť v profile.
PS: Používatelia IE, ktorí majú slabší žalúdok by si tento štýl zatiaľ nemali zapínať ;)
> Používatelia IE, ktorí majú slabší žalúdok by si tento štýl zatiaľ nemali zapínať ;)
a tiez pouzivatelia inych browserov s estetickym citom :P
shakal
LinuxOS
A novinka, teraz funguje prepinanie aj pre neregistrovanych uzivatelov ;)
Toto je tzv. skryta funkcia, lebo malokto ju pozna :D. Rovnako ako nakupny kosik v eshope. Ale budem sa snazit pretlacit to niekde na uvodnu stranku, len trpezlivost, predsa som len programator bez pc :(. Keby som nemusel po kazdom stlaceni klavesy cakat pol hodiny na swapovanie, tak by to uz mozno bolo :D. Zatial kym budem mat funkcny PC nerobim vacsie zasahy ;).
rozmyslal si uz nad niecim inym nez gentoo a kde? :D
to ale nevadi, pretoze styl (teraz pozor, uz ma meno :)) decadent orange je aj v sucasnej podobe dobry :D