FTP server
mám takúto otázočku. Keď inštalujete soft na linux ako riešite závislosti balíčkov. Čo robíte, keď vám náhodou nejaký chýba. Existuje vôbec nejaký ftp server ktorý keď zadám linuxu, začne z neho sťahovať potrebné balíčky? Ak ano tak pls aký. Viem, že tu na stránke je aj vyhľadávanie, ale ja hladám niečo automatické. Bolo tu vo fóre uvedené aj niečo takéto:
http://packman.rsync.zmi.at/suse/10.0/
ale to mi nefungovalo. - zrejme to neexistuje. Plííííz ak môžete poraďte.
Pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť.
-
-
Re: FTP server 14.01.2007 | 14:56borg Fedora Administrátorapt taky problem nema :)
-
Re: FTP server 14.01.2007 | 18:56nahnevaný mladý muž gNewSense PoužívateľTo co si tu popisal je uplne normalna, standardna vlastnost kazdeho normalneho balickovacieho systemu. Aku mas distribuciu a aky pouzivas balickovaci system ze tebe to nefunguje?Vista sucks!
-
Re: FTP server 27.01.2007 | 08:25pistiacik Návštevníkano byva tento problem ja ho riesim tak ze si dany balicek najdem na serveri rpm.phone.net je to server ktory vie vyhladavat balicky pre kopu distribucii potom ked mi najde dany balicek tak si pozrem jeho umiestnenie a pridam ho do zdrojov softveru vedcinou to pomoze
-