ICQ v Linuxe
funguje ICQ v linuxe?(MDk) a
myslim normalne ICQ 5 alebo dajaka napodobenina ale cem si pisat so svojimi kontaktmi taze aspon neco co uploadne alebo nacita moje kontakty
diqes za responsy
RR
Pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť.
myslis ze som nehladal?
nasiel som daco v linux a multimedia ale neviem ci to vie zobrat moje kontakty z ICQ konta. mal som MDK asi pred rokom robil som v tom asi 50hodin, ale nespominam si zeby sa dali preniest moje kontakty.
da sa to?
RR
a btw. kontakty si mozes ukladat aj na HDD ked ces
tam si vyhladaj informacie o icq transporte a ako klienta ti odporucam psi, info najdes na tej stranke
ps: teraz som si nie isty, ale neporusuje aj transport v jabberi "terms of user"?
ak terms of user neporusuju klienty ako je trillian alebo miranda tak ich neporusuje ani icq transport v jabberi - ten transport je v podstate o tom ze icq klienta nemas na svojom pocitaci ale nachadza sa na jabber serveri a on sa namiesto teba pripoji na tvoje icq konto :-) (jabber nie je icq server a ani nerobi nic s icq datami iba funguje ako remote icq klient :-) ak dojde k zmene icq protokolu tak ty sa vobec nemusis starat o upgrade icq klienta pretoze sa o to postara jabber server.
ale uz samotne tvoje pochybnosti o tom ci niektory kliento neporusuje terms of use znamena ze s licencnymi úpodmienkami icq nieco nie je v poriadku. s jabberom pochybnosti o poruisovani licencie apod nemozu nastat lebo je vydany a vyvijany pod gpl :-)
diqes
pretoze ja by som cel bud MDK abo kubuntu
ale newem, daju sa veci z gnome dat do KDE a naopak?
newem, v linuxoch som este lama :)