LINUX + World of Warcraft
Please pomozte ... ale najskor bude nieco s WINE lebo normalne pod Win ta hra ide ale pod WINE to nejde ... preinstaloval som wine a pomohlo to len trochu a tak ze ma to pusti do hry ale stale v tom blbom rozliseni.
Cafte Kexo
Pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť.
je aj trial verzia asi na 30 dni
takze ak ju chces, tak si najdi ako sa stahuje na ich strankach. na oplatku zas pomozes jej vyvojarom otestovat stabilitu a vykon daneho produktu. a nezabudni aj na secky ostatne nastroje a kniznice.
ece scem vedet ako v Ubuntu 7.04 nainstalujem CrossOver lebo ja som stiahol tu trialku a je totakyto subor "install-crossover-standard-demo-6.1.0.sh" skusal som ho nainstalovat aj cez prik riadok no nic neslo ...
chmod +x install-crossover-standard-demo-6.1.0.sh
sudo ./install-crossover-standard-demo-6.1.0.sh
Viete poradit preco ???
tak googlil som a nasiel som nieco, ze treba mrknut nastavenia vo winecfg. Uzitocne informacie aj na ceskom ubuntu fore. Kompletny navod ale po anglicky.
WoW mi to dělal na starší verzi Wine (0.9.34 tuším)... Naposledy jsem to zkoušel na 0.9.37 a ten chodil krásně... Doporučuju vyzkoušet tuhle verzi Wine a uvidíš, co z toho vyleze..
mas tam iba par zakladnych slovicok get, compile, install, load, atd.
este jeden link co by ti mohol pomoct Wow on gentoo+wine
alebo to skus cez CodeWeavers CrossOver
a wow mi na tom ide jak po masle aj písmo normálne všetko
1 označ cele wow daj vlastnosti a povolenie odškrtný (ak ty nepôjde všetko nevadí daj len to čo sa dá )
2 musíš mať nainštalovanú graficku kartu stiahni si ju a tak nainštaluj ak nevieš jak nainštalovať tak to spusť to ces wine
3 potom vyskušaj či ty ide ak ne a to je 85 % možnosť tak sa riaď 4 (jasne že wow.exe spustíš ces wine core )
4 to je ľachke dojdeš do wine configure a tam si daš konfigurovať wow a daš grafiku prve 4 musia byť nezaškrtnute a maš to :P je to ľachke ale každi ma na tomto fore zdrbe čo za bludi som napisal mne to tak funguje a keď ty to nepojde alebo si tomu nepochopil čo je 75% šanca :P tak tu maš nick na môj skype : antonalojz nehambi sa pokusim sa ty pomocť choci nemam veľke skusenosty ale mne to ide aj cs 1.6 MAM UBUNTU 10.10
OS Linux sa vyvíja rýchlejšie a wow fungovalo vo wine už pred tromi rokmi..