Mint 11 - chybajuce zahlavie okien

Sekcia: Aplikácie & Desktop 19.11.2011 | 16:54
mikolo   Návštevník
Ahoj, pri konfiguracii vzhladu mi zmizli zahlavia okien ( lista s popisom a _ + x ) co pre mna znamena, ze nemozem okno maximalizovat, presuvat ani alt+ tab nefunguje, najskor som nieco vypol ale neviem prist na to co, za akukolvek radu, ktora by mohla pomoct budem vdacny.
    • Re: Mint 11 - chybajuce zahlavie okien 19.11.2011 | 17:11
      Avatar Milan Dvorský debian,mint kde,android  Administrátor
      vypnute/zapnute efekty plochy? cize Compiz
      • Re: Mint 11 - chybajuce zahlavie okien 19.11.2011 | 17:27
        mikolo   Návštevník
        pomocou nastvenia dekoracie sa mi zjavil to tam objavilo, ale stale sa nedaju presuvat okna a pri pokuse rozkliknutia nabidky to padne a opat zmizne
        • Re: Mint 11 - chybajuce zahlavie okien 19.11.2011 | 18:05
          mikolo   Návštevník
          tak posun a nastavovanie velkosti sa vyriesili nastavenim okien v compize ale preco to opat padne ked sa pokusim rokliknut nabidku okna netusim
    • Re: Mint 11 - chybajuce zahlavie okien 19.11.2011 | 18:31
      Avatar bedňa LegacyIce-antiX  Administrátor
      Pozri Systém -> Nastavenia ->Vzhľad, potom klikni na prispôsobiť a skús zmeniť Okraj okna.
      Táto správa neobsahuje vírus, pretože nepoužívam MS Windows. http://kernelultras.org
      • Re: Mint 11 - chybajuce zahlavie okien 19.11.2011 | 19:05
        martin   Návštevník
        ja som laik, tak len z vlastnej skúsenosti. Tiež som nad tým maturoval. Ked klikneš na ikont compiz fusion a dáš tú úpravu efektov, tak skús pomeniť niečo v tých prvých troch riadkoch tabuľky. Nie som pri pc tak neviem. Ale systémom pokus omyl to máš za 5 minút.