Mint 11 - chybajuce zahlavie okien
Pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť.
-
-
Re: Mint 11 - chybajuce zahlavie okien 19.11.2011 | 17:11Milan Dvorský debian,mint kde,android Administrátorvypnute/zapnute efekty plochy? cize CompizMoja strana | Blog
-
Re: Mint 11 - chybajuce zahlavie okien 19.11.2011 | 17:27mikolo Návštevníkpomocou nastvenia dekoracie sa mi zjavil to tam objavilo, ale stale sa nedaju presuvat okna a pri pokuse rozkliknutia nabidky to padne a opat zmizne
-
Re: Mint 11 - chybajuce zahlavie okien 19.11.2011 | 18:05mikolo Návštevníktak posun a nastavovanie velkosti sa vyriesili nastavenim okien v compize ale preco to opat padne ked sa pokusim rokliknut nabidku okna netusim
-
-
-
Re: Mint 11 - chybajuce zahlavie okien 19.11.2011 | 18:31bedňa LegacyIce-antiX AdministrátorPozri Systém -> Nastavenia ->Vzhľad, potom klikni na prispôsobiť a skús zmeniť Okraj okna.Táto správa neobsahuje vírus, pretože nepoužívam MS Windows. http://kernelultras.org
-
Re: Mint 11 - chybajuce zahlavie okien 19.11.2011 | 19:05martin Návštevníkja som laik, tak len z vlastnej skúsenosti. Tiež som nad tým maturoval. Ked klikneš na ikont compiz fusion a dáš tú úpravu efektov, tak skús pomeniť niečo v tých prvých troch riadkoch tabuľky. Nie som pri pc tak neviem. Ale systémom pokus omyl to máš za 5 minút.
-
-