Zdravím banda,
rozmýšľam, že by som si trochu rozšíril povedomie o linuxových systémoch. Dlhodobo robím s nejakými ubuntu based systémami, čo je síce pekné a funkčné, ale veľa nového sa na tom nenaučím. Tak by som rád zas trochu pozrel niekde inde, konkrétne do BSD systémov. Tu je mojich pár otázok:
1) aké BSD vybrať? Mám v pláne používanie v dualboote spolu s Win7
2) má niekto skúsenosti s Dropboxom v BSD systémoch?
3) nebudú nejaké problémy s grafickou kartou AMD Radeon 3850? Uzavreté ovládače u mňa fungujú len na 1024x768 (vo Windows stačí na akékoľvek hry pri slušných detailoch), ubunťácky open ovládač ide celkom fajn. Nemám v pláne drviť hry, ale tak nech to aspoň OpenTTD pustí :)
4) neviem presne ako fungujú partície v BSD, ale je možné jednoducho formátovať EXT4 na niečo bežné v BSD a neskôr to znovu naformátovať? Nie je problém s prácou s dátami na NTFS diskoch?
Používam menej výkonný 64bit CPU a dám prednosť trochu konzervatívnejšiemu desktopu, teda mate/xfce/lxde...
Môj milý.
Niektoré veci chápeš lepšie a niektoré zasa horšie ... Mimochodom, B.M.V.R.
Zamykám
PS: Prepáč mi to Mirec, ale už podľa mňa nemá zmysel ďalej trpieť tieto provokácie, keď sme sa rozhodli portál zdvihnúť na vyššiu úroveň. Bližšie informácie odovzdám osobne.
Môj milý ...
Niektoré veci chápeš lepšie a niektoré zasa horšie.
Prečo tu používaš škaredé slová (podjebávať). FUJ! hanbi sa!
A prečo neustále vykladáš veci za druhé osoby ? Veď nechaj ich konečne, aby sa vyjadril, lebo iba oni majú k tomu čo povedať. Ty si, môj milý iba obyčajný hulvát ...